MoorHunt.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
09.09.2010, 22:31:22
6917 wiadomości w 1387 wątkach, wysłane przez 13868 użytkowników
Najnowszy użytkownik: monq
MoorHunt.pl  |  Polskie Forum MoorHunt  |  Problemy z MH  |  Rozwiązane  |  duży problem z moorem i win 7 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Statystyki tematu
Wątek: duży problem z moorem i win 7 Odpowiedzi: 0 posts
Przeczytany 722 razy 0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Strony: [1]
Autor Wątek: duży problem z moorem i win 7  (Przeczytany 722 razy)

oliho
Użytkownik
*

« : 16.02.2010, 23:02:57 »

witam!
od dosłownie dwóch dni mam mega problem z moorem ,a mianowicie program się uruchamia ,ale podczas próby dodania czegoklowiek do ściagania pojawia się komunikat :

Cytat:
Message: Nastąpiła próba odczytu lub zapisu pamięci chronionej. Często wskazuje to, że inna pamięć jest uszkodzona.
StackTrace: w System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethod s.DispatchM essageA(MSG& msg)
w System.Windows.Forms.Application.Compon entManager. System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethod s.IMsoCompo nentManager.FPushMessageLoop(Int32 dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
w System.Windows.Forms.Application.Thread Context.Run MessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
w System.Windows.Forms.Application.Thread Context.Run MessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
w System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
w SJwsp.vg8s.Jf0(String[] )
TargetSite: IntPtr DispatchMessageA(MSG ByRef)
Source: System.Windows.Forms
InnerException:

moor reinstalowany po tym czasie już chyba z 5 razy - za każdym razem to samo !
system : wind 7 enterprise 32bit instalowany jakieś 3 miesiace temu !
moorhunt na na partycji innej niż systemowa ...
już nie mam pojęcia co może być przyczyną ,a szukałem rozwiazania juz chyba wszedzie !
bardzo prosze o pomoc !

ponawiam prośbe o pomoc w rozwiazaniu tego niezwykle irytującego problemu !
w "okienku" pojawiającym się przy tym cholernym błędzie pojawia się info aby WAS - szanownych programistów o tym poinformować , więc informuję !

co do szczegółów samego błędu to sprawa wyglada tak ,że moor uruchamia się normalnie , natomiast po kliknięciu "rozpocznij nowe pobieranie" zaczyna się jazda ...
raz pojawia się komunikat o któym pisze w poście powyżej , raz pojawia się "małe" okienko jednakże z tą samą treścią ...

ps. szanowni programiści - wg. mnie na 99% przyczyną tego problemu jest reklama pojawiająca się w okienku nowego pobierania ...tak przynajmniej mi się wydaje . po kilku próbach dodania pobierania okienko pojaiwa się , natomiast w miejscu gdzie zawsze była reklama są jakieś dziwne znaczki...
« Ostatnia zmiana: 16.02.2010, 23:08:24 wysłane przez oliho » Zapisane
Strony: [1]
MoorHunt.pl  |  Polskie Forum MoorHunt  |  Problemy z MH  |  Rozwiązane  |  duży problem z moorem i win 7
    Skocz do: